Top 10 Kapsalon tips

Schoonheidsspecialiste Zaandam

Salon LOOKZ is een nieuwe onderneming van de Salons Association die vijf toonaangevende Masquerade Salons uit de vijf regio’s van Zuid-Afrika samenbrengt. Het dient als een ontmoetingsplaats waar je alles te weten kan komen over het beroep van schoonheidsspecialiste, van het kiezen van de juiste producten tot behandelingscursussen. Reconstructie salons zijn opgericht door moeilijke karakters, mensen die een traumatische ervaring hebben meegemaakt en de hoop op een betere toekomst willen delen. Door het verleden te helen, willen zij de toekomst helpen.

Esther Mood Lavarsity is een van die onwaarschijnlijke beautyreviewers. Esther wast haar haar elke dag, zelfs als dat betekent dat ze midden in de nacht wakker moet worden voor een grondig bad. Ze zegt: “Zo blijft mijn haar altijd schoon, wat belangrijk is om het mooi te houden.” Esther gebruikt graag Sheaboter, en ze smeert zichzelf graag in met mascara en eyeliner. Net als Esther heeft Lisa een moeilijk leven gehad. Ze was verontwaardigd over de manier waarop ze door haar moeder en op school werd behandeld, en sindsdien gaat ze elke avond naar de salon voor waxbehandelingen en andere diensten. Lisa, die al 20 jaar kapster is, vindt dat ze meer van haar minnaressen heeft geleerd dan zij van hen. “Ik wist niet dat er zoiets bestond als slechte haardagen,” bekent ze. In de salon ontdekten Esther en ik dat onze lach onze klanten een gelukkiger tijd bezorgde dan de salon ooit had gehad. De een na de ander verlieten Esther en ik de salon met een nieuw kapsel, een nieuwe kleur, of een nieuwe coupe. Elke week gingen we naar buiten met nieuwe klanten. Dan moesten we teruggaan. En we kregen ons geld terug, en herhaalden het proces keer op keer. Een of andere Allison wist dat het kappersvak niet zo simpel was als we dachten.

Het is inderdaad gemakkelijk om geld te besparen in de kapsalon. Ten eerste hoef je niet te betalen voor een knipbeurt, kleur en styling bij jezelf. Bijna elke kleur is verkrijgbaar in de kruidenierswinkel, en als je nog nooit je haar in de kruidenierswinkel hebt laten kleuren, heb je nog geen huur betaald aan iemand die dat wel doet. Er zijn een paar eenvoudige regels voor het thuis kleuren van je haar, en ik zal met jullie delen wat ik op de harde manier heb ontdekt.

Lees meer:
Gezichtsbehandeling Zaandam 
Schoonheidssalon Zaandam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.