De Braziliaanse Haarproducten

Balayage Amsterdam

Balayage is de Braziliaanse methode om haar te kleuren. Het is erg populair, maar de resultaten zijn uniek. Bij traditionele kleuring wordt peroxide gebruikt, wat moeilijk kan zijn op beschadigd haar. Balayage daarentegen gaat verder dan peroxide en gebruikt natuurlijke ingrediënten die je haar nodig heeft. Een voorbeeld is limoen, dat wordt gemengd met kokosolie of vruchtensap om de verbazingwekkende roodbruine kleur te krijgen.

Traditionele kleurstoffen hebben meestal tien tot twintig ingrediënten. Bij balayage worden echter slechts vier natuurlijke ingrediënten gebruikt: limoensap, koperpeptiden en vitamine A, C en E. “De kleuren zijn zachter en het haar is gevoeliger voor gespleten haarpunten, waardoor het meer vatbaar is voor natuurlijke breuk en herstel,” zegt Soghae Razekoosipour. De nieuwe aromatherapietechnieken maken gebruik van essentiële oliën in plaats van parfums. En in plaats van ammoniak, wordt Aloë Vera gebruikt, zegt ze.

Omdat het een Braziliaanse behandeling is, moet u rekening houden met een snelle herstelperiode en enige downtime. “Het haar kan alleen worden gewassen, geconditioneerd en gestyled met klei, gels of sprays. Maar het kan wel worden geföhnd en natuurlijk aan de lucht worden gedroogd. Dus het is dezelfde dag nog klaar om te gaan, ook al zal het rauw en gekneusd aanvoelen,” zegt Razekoosipour. De behandeling duurt normaal gesproken 40 tot 60 minuten, maar hangt af van de stylist. Om de pijn te verzachten, is het misschien het beste om het samen met een vriend te doen.

“Het is een zeer precieze techniek. Ayurveda heeft ons geleerd dat elk haar zijn eigen individualiteit en kapha heeft. We kennen de stamboom en weten wat er gedaan moet worden. Dus we zien er geweldig uit,” zegt Razekoosipour. Het artikel waarschuwde echter voor een opvatting dat alle behandelingen effectief zijn. “Er zijn veel geweldige behandelingen en haarverlengingstechnieken die je er geweldig uit kunnen laten zien. Verpest alleen niet je haar schoonheid,” waarschuwde een van de redacteuren. Die finessevrouw zou ook het volgende moeten overwegen:

Bruidssalon-techniek

Acht jaar geleden ontdekten de Indianen in het weelderige tropische gebied van Zuid-Amerika nieuwe genezingsmogelijkheden. Zij legden bloemen op geschenken, kleine vruchten voor oogbehandelingen en aromatisch water voor de huid. legenden vertellen dat oude Indiaanse vrouwen de eucalyptus scriemelden en deze aan hun langlevende god serveerden.

Nu begrijpt het Westen de concepten van ayurveda en Benefit Cosmetics over “natuurlijke” huidverzorging. De bedrijven bieden een consult aan om de “best-natuurlijke” producten te kiezen. Zo kunnen de klanten diegene kiezen waarvan zij denken dat die aan hun behoeften zal voldoen.

Europese schoonheidsproducten

Alleen de producten die in Europa worden gemaakt, krijgen het etiket “Europese schoonheidsproducten”. Het is een gebruikelijke term voor producten uit de regio. U kunt een product dus herkennen aan de verpakking met het etiket.

Aziatische haarproducten

In plaats van etnisch zijn Aziatische haarproducten nu meestal vrij van chemicaliën. Europese haarverzorging “bevordert de ontwikkeling van een gezonde haardos bij een Europese vrouw,” zo staat in de voordelen. Dus in Azië worden de Zee-amandelen, gouden lokken en andere exotische vruchten gebruikt om het haar ” optimale voeding te geven.” De synthetische haarconditioner, sodium lauryl sulfate en siliconen zijn uit de haarproducten verwijderd. In Europa zijn salonprodukten gelabeld voor specifieke dermatologische behandelingen. Maar dergelijke voorzieningen zijn er niet voor Aziatische haarproducten.

Dus ook al wordt de term “Europees haar” over de hele wereld gebruikt, concludeer niet dat Aziatisch haar beter is dan Europees haar. Er kunnen verschillende uitkomsten zijn voor elke populatie, inclusief verschillende haartypes. Alleen een getrainde specialist kan het juiste buitenlandse haarmengsel geven voor het haar van een specifieke klant. In vergelijking met een normale behandeling van borstelen, twijnen, verven en plat strijken, is deze behandeling veel delicater en kan verscheidene weken duren. Het is een vermoeiend proces en vereist vele toiletbezoekjes. Maar toch is het eindresultaat meestal de moeite waard.

Uit de naam van het bedrijf kunt u opmaken dat het voornaamste doel is om comfortabele haarproducten te leveren. Een Europese haarconditioner bijvoorbeeld, kan zeer nuttig zijn voor een klant met etnisch haar.

Wat de klant ook wil, van een gek kapsel tot een chique look, de specialist kan een wetenschappelijke oplossing bieden en al haar vragen beantwoorden.

Lees meer:
Highlights Amsterdam
Keratine behandeling Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.