Laser Ontharing

Definitief ontharen Rotterdam

Vandaag beschikken we over de lasertechnologie om deze vroegere manieren van haarverwijdering gewoon te vergeten. Waarom maken we er geen gebruik van?

Voor mannen en vrouwen die thuis willen laserharen is het belangrijk te weten hoe het werkt en wat de mogelijke bijwerkingen zijn.

In principe werkt laserontharing door het gebruik van laserenergie. Deze is gericht op de haarzakjes om deze te beschadigen of te vernietigen, zodat het haar niet teruggroeit. De laser vernietigt de haarfollikels door het gebruik van warmte.

Aangezien er geen manier is om de haargroei te genezen of te stoppen, is laser ontharing een permanente ontharingsmethode. U kunt vele jaren op zoek naar de perfecte manier om ongewenst haar uit uw lichaam te verwijderen. Het zal echter waarschijnlijk voor altijd zijn omdat het gewoon te pijnlijk is voor de moderne mens.

Laserontharing is voor de meeste mensen niet pijnlijk en geeft hen het gevoel dat ze zelfverzekerd en sexy zijn en vrijuit met anderen over hun gevoelens kunnen praten. Het is pijnloos, snel en eenvoudig, maar niet erg effectief.

In de loop der jaren zijn verschillende technologieën beproefd, maar niets kwam tot nu toe in de buurt van permanente ontharing.

De Thermicon technologie maakt gebruik van warmtepulsen om de haargroei te stoppen door de huid binnen te dringen en individuele haarfollikels te beschadigen.ERON spun is een van de meest populaire systemen die beschikbaar zijn omdat het bedoeld is voor laserontharing op het gezicht en de oksels.

Behalve dat lasers op elk huidtype kunnen werken, zijn de meeste lasers alleen geschikt voor de lichte huid vanwege het pigment. Donkere huidtypes kunnen last krijgen van littekenvorming van de laserhuid. Als de laserladingen te laag zijn, kan de straal uitvloeien, en het kan gebeuren dat de laser zich richt op het pigment in plaats van op het haarzakje, wat betekent dat de laser een vrij groot gebied van de huid achterlaat waarin hij niet goed mikt.

Zoals bij de meeste laserontharingsbehandelingen is definitieve laserontharing niet pijnlijk, hoewel u een gevoel van een laserbrandwond of een koelmiddel dat in uw huid kan spuiten kunt voelen. Het is waarschijnlijk veel beter om de behandeling met een professional te bespreken – hun advies kan u behoeden voor een gebrek aan behandeling en kosten.

Het is ook mogelijk dat de effecten van de behandeling zullen verschillen naargelang het haar en de huidskleur van elke persoon. Vanwege de manier waarop laserontharing werkt, is het moeilijk te voorspellen hoe uw huid en haar op de behandeling zullen reageren.

Hoewel deze behandeling zeker geschikt is, is ze niet voor iedereen geschikt. Mensen met een donkere huid en lichter haar zijn de gebruikelijke kandidaten voor deze behandeling. Waarom is dit? Nou, de laser werkt het beste op licht haar en donkere huid.

Als u last heeft van ademhaling, roodheid of ontsierende adertjes in de buurt van uw haar, is laserontharing misschien niet geschikt voor u. Het is echter zeer nuttig voor mensen die haar hebben op hun rug, borst, benen of armen.

Ik raad altijd iedereen die overweegt te gaan laserharen aan eerst een professional te raadplegen. Ik heb zo veel gevallen gezien waarin mensen zelf hun haar ontharen met een laser, om later met nare gevolgen achter te blijven. Dus ik raad je sterk aan om eerst je onderzoek te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.