Het belang van goede voetverzorging

Provoet pedicure Veenendaal

Geur is leven. En je voeten zijn het meest delicate deel van je lichaam. Ze zijn nooit opzichtig en worden altijd beschouwd als een klein onderdeel van iemands lichaam. De meeste mensen hebben een ervaring met lopen of rennen voor een bus. De geur van rozen, van kindergenoegens, of van de zoetst geurende muskuskaarsen worden allemaal beschouwd als de essentie van het leven. En je voeten zijn zeker belangrijk.

het minimaliseren van de schaamte van je voeten bij de pedicure!

De nieuwe kennis over het belang van goede voetverzorging zal u vertrouwen geven in uw kleding en u helpen zoveel mogelijk van de wandelingen te genieten. Stelt u zich de aandacht eens voor die u van anderen zou krijgen, zowel in uw carrière als in uw persoonlijke leven. Kennis is macht. Zoals John Lennon zegt: “De macht is de kennis.” Waarom denkt dan niet iedereen wat de wereld nodig heeft? Zeker, iedereen zou zich meer bewust willen zijn van de geuren die ze tegenkomen. Ze zouden graag hun voeten laten ruiken naar een meest exotische bloem die ze net geplukt hebben? Misschien beseffen ze niet dat andere mensen hen in hun geur laten lopen. Of ze reizen graag naar verre landen om de geur van hun favoriete parfum op te snuiven.

hors de combat, maar niet voor jou

Net zoals je de deodorant van een ander niet zou dragen, of je kind niet de nieuwste rage parfum zou geven, zou je de deodorant van een ander niet moeten gebruiken. Maar als je een zij bent, of een man, en je hebt een echtgenoot, kan je het gevoel hebben dat ze je hebben teleurgesteld door je niet een bijzonder verleidelijke geur te geven. Hoe dan ook, het is niet eerlijk om te oordelen. En eerlijk is eerlijk, als je voeten sexy ruiken, en ze geven je een sexy gevoel, dan lijkt al het andere lauw. Niets tegen je tenen, of die koningsblauwe tenen, of je pink tenen – (niet je wijsvingers) ze mogen dan sexy zijn, maar je tenen zijn niet de reden dat je getrouwd bent. Trouwens, je deodorant heeft een geur waar je niet om hebt gevraagd.

perfect om ontbijt te vinden

Ze zeggen, “jaibb” en “mers” betekende “maaltijd”. O, die ontwerpers waren slechts schaduwen en niemand merkte hen op. Niemand merkte hoeveel mensen langsliepen en naar hen lachten, hoeveel mannen en vrouwen hen vroegen hoe het met hen ging. Mensen die hen niet kenden, vroegen hen hoe het met hen ging. Het was alsof ze niet bestonden.

Ontwerpers maken alles mooi voor vrouwen. En voor mannen die dichtbij hen willen zijn, maken ze hun lichaam en gezicht signifikanter.immer en sterker. Je hoeft je dus niet af te vragen hoe het voelt om je nagels te laten knippen, of om een bad te nemen, of om een conferentie bij te wonen.

En het is niet nodig te vragen hoe het voelt om naar uw favoriete film of televisieprogramma te kijken, of uw favoriete boek te lezen.

Simpel gezegd, voor sommige mensen is ruiken een van de belangrijkste onderdelen van het leven. We kunnen hen niet vragen om iets anders te doen. We kunnen hen niet vragen te glimlachen, of te fronsen, of te blozen, of andere emoties te hebben dan die welke wij waarnemen en die welke wij van hen verwachten.

Voor sommige mensen, is het niet zomaar een onhaalbare norm. Het is de natuur zelf. We kunnen hen niet vragen te glimlachen, te fronsen, te blozen, iets anders te voelen dan wat zij als het onbetwistbaar mooie beschouwen. Te doen wat zij willen, niets anders te voelen dan wat zij mooi vinden, is zo onbegrijpelijk. Het is alsof zij een andere definitie van schoonheid hebben.

Maar we begrijpen het. We houden van hen zoals ze zijn. We steunen onze mooie mensen in hun streven om te begrijpen dat schoonheid niet statisch is. Ze is dynamisch en evolueert voortdurend. Het is alleen herkenbaar voor ons wanneer zij het laten zien. We begrijpen hen misschien niet, maar we begrijpen schoonheid.

Van een schoonheidsspecialiste, ongeacht de cultuur, wordt niet verwacht dat zij anumper is. Het doel van een schoonheidsspecialiste is niet om alles perfect te maken.

Lees meer:
Medisch pedicure Veenendaal
Provoet pedicure Veenendaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.