Top 10 vragen om je kapsel te vragen

Dames kapper Utrecht

Een nieuw kapsel krijgen of van kapsel veranderen kan een traumatische tijd zijn, vooral als je al jaren dezelfde stijl hebt. Het kan zelfs verbluffend zijn als je al die jaren dezelfde coupe hebt gehad. Dat wil zeggen, natuurlijk, totdat je er genoeg van krijgt en overgaat op een nieuwe.

Om u te helpen de juiste beslissing te nemen over uw volgende knipbeurt, heb ik een lijst samengesteld met vragen die u kunt stellen om te helpen bepalen of een knipbeurt geschikt is voor u.

  1. Ben ik tevreden met mijn haar op dit moment?

Is er iets aan je haar dat je zou willen veranderen of verbeteren? Zo ja, ga dan zeker naar de vrouwen kapper. Zolang je jezelf goed voelt omdat je ervoor gekozen hebt om een nieuwe look te nemen, zul je er 100% goed uitzien.

  1. Heb je de laatste maanden je haarstijl veranderd?

Als u in de afgelopen maanden meerdere kapsels hebt gehad, kunt u met uw kapper voor vrouwen overleggen en een lijst samenstellen van de kapsels die bij u passen. Het kan duur zijn, maar een ander kapsel kan uw uiterlijk en uw houding opfrissen.

  1. Wenst u uw communicatievaardigheden te verbeteren?

Mooi, glanzend haar is een prachtige aanwinst om te hebben. Maar regelmatig je haar knippen kan zijn tol eisen op je haar door het minder geurig, dof en droog te maken. Denk maar aan al die keren dat je thuiskwam met een stijltang in de ene hand en een kam in de andere – nu kun je je voorstellen wat voor schade die kortgeknipte haren kunnen aanrichten! Als je regelmatig kort geknipt haar hebt, kan het snel uitlopen als je je haar wast. Helaas zijn niet-verzachtende kammen en stijltangen nogal populair.

  1. Weet uw stylist hoe hij haar moet knippen?

De meeste stylisten zullen een goede basiskennis hebben van kapsels en het knippen van haar. Maar als je erover nadenkt, is het mogelijk dat ze niet op de hoogte zijn van de 21ste eeuwse vaardigheid om haar in vele kleine stukjes te knippen om een precieze vorm te krijgen. Veel stylisten hebben niet de vaardigheid om moderne kapsels te knippen om het beste in elk kapsel naar boven te halen.

  1. Kun je je eigen haar knippen?

Natuurlijk kan dat, maar in de tijd die het zou kosten, zou je een andere schaar nodig hebben. En je zou nog steeds een goed scheermes nodig hebben en verschillende opeenvolgende knipbeurten om de haarsnit te voltooien. U kunt ook uw collectie gereedschap opfrissen telkens u uw haar knipt – nu u weet hoe uw ouderwetse scheermes werkte, kunt u uw collectie gereedschap opfrissen telkens u uw haar knipt.

  1. Moet ik naar een salon om mijn haar te laten knippen?

Allereerst moet u uw haar kunnen laten knippen in een salon. Het kan erg moeilijk zijn om een afspraak te maken met een bepaalde vrouwen kapper als u geen vaste klant bent van de salon.

Zelfs als u een afspraak kunt maken, is er geen garantie dat de stylist in staat zal zijn om samen met u de look te creëren die u wilt. Het is de taak van de stylist om de uniciteit van zijn/haar klant te beïnvloeden. De klant kan uiteindelijk tevreden zijn met het resultaat, maar de stylist heeft niet de garantie dat alles meteen perfect is.

  1. Wat is de beste haarsnit voor mij?

Begin met het bepalen van de vorm van uw gezicht. Zodra u dit hebt bepaald, kunt u andere mogelijke kapsels vinden die bij uw vorm passen.

Een ander ding om te overwegen is de lengte van je haar. Als je je haar eenmaal op de juiste lengte hebt geknipt, heb je misschien een eigen stijl die echt uniek is. Zelfs als uw stylist goed werk heeft geleverd, betekent dat niet dat u voor altijd tevreden zult zijn met de stijl. Misschien wil je verschillende stijlen overwegen voordat je de juiste hebt.

  1. Hoe is je persoonlijkheid?

Uw persoonlijkheid beïnvloedt uw stijl. Houdt u ervan elegant en verfijnd te blijven, of voelt u zich meer op uw gemak in warme stijlen zoals rozijnen? Misschien loopt u graag voorop met trends, of misschien bent u liever trendsetter dan trendvolger. Waar pas jij het beste bij?

Jullie persoonlijkheid is ook van invloed op de kosten van de knipbeurt. Als jullie twee een groot deel van de kosten van een knipbeurt kunnen uitwerken, kunnen jullie misschien een manier uitwerken waarop jullie elke dag van jullie leven plezier kunnen hebben. Misschien wil je je geld een beetje rekken. Een Soprano Sedu knipbeurt kan er geweldig uitzien, maar tenzij je een echte zoetekauw hebt, ga je het waarschijnlijk sneller terugverdienen dan je dacht.

  1. Kan ik een kapsel krijgen dat lijkt op dat van een van mijn favoriete artiesten?

Tuurlijk, waarom niet! Haarstylisten worden gestyled door mensen die gestyled worden door mensen. Hetzelfde met stylisten.

Lees meer:
Krullenkapper Utrecht
Barber Utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.