Hoe kom ik van allotbone af

Pedicure praktijk

Stel een ideale temperatuur in waar u wilt dat uw voeten voelen. Oefen elke dag met lopen op die ideale temperatuur. Dit is een goede manier om uw voeten te laten wennen aan het gevoel van lopen en ze zullen zich comfortabeler voelen. U kunt steviger en veiliger lopen bij ideale temperaturen.

Negeer uw teennagels niet, ze hebben aandacht nodig! Knip en vijl ze regelmatig. Bovendien kunt u uw teennagels beschermen tegen slijtage en afbreken.

Gebruik een nagellakremover van goede kwaliteit om de kleverigheid van de nagellak te verwijderen.

Als het moeilijk is om de nagels leven in te blazen, kunt u ze zacht en soepel maken door ze 20 minuten in warme olijfolie te weken.

Maak een kruidenpasta van gedroogde lavendel, rozemarijn, tandmarijn en citroensap en breng dit aan op je nagels.

Vermijd etensresten op bijvoorbeeld toonbanken en stoelen, maar zorg er wel voor dat u het gewone huishoudelijke wasgoed schoonmaakt, zodat u de geurtjes kunt elimineren.

In afwachting van het slapengaan, kunt u een beetje castorolie en een beetje toverhazelaar op uw voeten wrijven. Denk er alleen aan dat je niet via je mond moet ademen.

Laat één keer per maand een pedicure doen. Dit verwijdert de dode huid op uw voeten die moeilijk te verwijderen is. Uw voeten zullen er gezond uitzien.

Vul een bak met heet water en voeg een beetje zachte geurolie toe.

Week uw voeten gedurende de week vele malen in het water. Wanneer u klaar bent om uit te stappen, kunt u een paar teenklemmen gebruiken om de bovenkant van het water vast te binden, zodat het veilig is.

Dompel uw voeten een paar keer in het water als u tijd hebt. U voelt zich misschien ongemakkelijk, maar neem de tijd, want het kan ook zijn dat u er maar 3-10 minuten over doet.

Neem een bad in de gootsteen. Zorg ervoor dat je milde zeep gebruikt.

Als je een dag lang lippenstift op je lippen wilt laten zitten, moet je ’s ochtends lippenstift aanbrengen en ’s avonds nog een keer.

Vermijd het gebruik van nagellakremover. Er zijn dure removers die je over de toonbank kunt kopen. Deze zijn duur omdat ze speciaal gemaakt zijn voor het verwijderen van nagellak. Ze zijn niet erg effectief.

Gebruik een nagellakremover die ontworpen is om de basislaag en de kleur te verwijderen. Breng vervolgens opnieuw een laag nagellak aan.

U moet niet gaan voor een kortere draagtijd dan nagellak. Dit is de tijd waarin de nagels het zwakst zijn.

Knip je nagelriemen niet af.

Maar als je nagels hebt met symbolen in plaats van bloemen, is het mogelijk om een bloemetje te maken met een nagelkwastje. Teken met een nail art penseel de bloem waar de nagel begint. Bind een elastiekje rond het midden van de nagel, en trek de nagel er dan af. Herhaal dit proces tot de nagel is uitgegroeid.

Lees meer:
Pedicure praktijk
Medische pedicure

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.