Hoe de Boho te dragen

Bohemian armbandjes

dwaalde door de zonsondergang straat op zoek naar lunch.

Nou, genoeg daarover. Laten we teruggaan naar het onderwerp van deze post, dat is: Natuurlijk is er niet maar één type Boho armband. Regelmatig zijn er grote banden en dan zijn er kleine banden. Laat me het proberen uit te leggen, zodat je het beter begrijpt.

Big bands zijn de meest dominante. Het werd de stijl van de officiële mensen na de jaren tachtig. Dit komt omdat het een grotere omvang heeft dan de anderen. Gewoonlijk is hij gemaakt van roestvrij staal, titanium, leder en andere materialen. De breedte is ergens rond de 6 inch. En het is meestal verdubbeld rond het polsdeel. Met andere woorden, hij is ongeveer 18 inch lang. Een ontwerper kan het ook meer gepersonaliseerd hebben als je eigen ontwerp erin past. Laten we zeggen dat je een dikke 18″ metalen armband wilt hebben met een mooi ontwerp erop. Het zou mooi zijn om iets te hebben dat rond de 30″ lang is. Dat is natuurlijk het dikste dat we aanraden. Voor zover wij weten, is het niet te dik om comfortabel te zijn.

De volgende is de “kleine band”. Het is de stijl die het meest populair is bij het boho-type. In principe wordt het gevormd door een dunne armband. Dit soort band wordt ook wel de Jump ring genoemd. Het is slechts 8 “lang. Maar het wordt steeds groter, dag na dag. Er zijn ook kleine bandjes met mooie ontwerpen. Maar er is geen standaard maat voor. Ze variëren van 8 “tot ongeveer 16” en sommige van hen heeft een zeer mooie en pakkende ontwerp. Ze zijn schattig, ja? Er zijn ook sommige mannen gekoppeld met hen van tijd tot tijd. Ze gewoon graag om ze te dragen.

Tenslotte zijn er de Rope Bands, die bedoeld zijn om als sieraad op de schouder te worden gedragen. Hun mouwen zijn lang genoeg om de schouders van de persoon te ontbloten. Daarom worden ze soms ook “juwelenarmbanden” of gewoon “charterarmbanden” genoemd. Er zijn in feite slechts drie soorten touwarmbanden: de enkelstrengs en de dubbeldraads. De enkelstrengs zijn gemaakt met een touw dat in tweeën is gevouwen. Ze zien er heel mooi en rijk uit, maar ze worden het meest gedragen. De meest populaire van de touw armbanden zijn de dubbele strengen. Ze worden ook wel “voetarmbanden” genoemd. Dat komt omdat ze op enkelbandjes lijken. De dubbele strengen worden gevormd door het korte stuk touw te verdubbelen. Het leuke is dat ze ook gedragen kunnen worden als een all over wrap: ze wikkelen om je hele pols. Er zijn verschillende manieren om het touw te vouwen, en daarom worden ze ook wel “omp” of “over wrap” armbanden genoemd.

Ik wil dus benadrukken dat er veel mooie en verschillende soorten Boho juwelen zijn. Maar er zijn ook kenners die geen fan zijn van kenners. Dus neem ons artikel niet als een definitie van wat te dragen. Het is slechts een gids van hoe je de Boho kunt dragen als je een kenner bent. En wie wil er nu geen kenner zijn? Kenners zijn de mensen die graag juwelen en kostbare dingen hebben, ja? Die deze dingen niet willen gebruiken maar ook een eerlijke prijs willen hebben voor de dingen die ze willen kopen. Neem een kenner juwelen, en heb je drop shipping uw kostbare dingen tegen een eerlijke prijs. Nu, dat is de Boho, de urbanoho, de wilde bloem. Door dat te doen, kun je zelf een deel van onze cultuur zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.