De beste make-up voor een koppel

Bruidsvisagie

Maar wat is nu precies de beste make-up voor een bruiloft? Hoe weet je of je de perfecte visagist hebt gekozen? Hoe kunt u ervoor zorgen dat de make-up geschikt is voor uw trouwdag en thema? Laten we hier meer over te weten komen als we hieronder de kunst van de make-up verkennen.

De beste make-up voor een bruiloft?

Is er één beste make-up voor een bruiloft? Om de juiste make-up artiest voor je trouwdag te vinden, moet je je keuzes beperken tot de artiesten die je er op je allerbest uit kunnen laten zien. Je moet echter niet helemaal zelf bepalen wie je op je trouwdag hebt. Zie het zo. Als je veel haast hebt, wil je iemand vinden die je vroeg in de ochtend kunt zien. Dit geeft je de kans om een goede visagist te vinden, maar het geeft je ook de kans om te zien of ze hebben waar je naar op zoek bent. Als er niet iemand die je kunt zien vroeg in de ochtend, dan kunt u uw afspraak te plannen voor later in de middag. Als er een paar late artiesten in de agenda zitten, zal je make-up er waarschijnlijk nog steeds fantastisch uitzien, maar ben je er misschien niet helemaal zeker van dat het precies is zoals jij het wilt. De beste manier om hier zeker van te zijn is om foto’s van de make-up te vragen voor elk van je mogelijke make-up keuzes.

scheve make-up

Sommige bruiden zullen ervoor kiezen om een visagist make-up te laten aanbrengen om de neus recht te maken of de ogen perfect te laten stralen. Hoewel het aanbrengen van make-up op andere delen van het gezicht misschien een karwei lijkt, is het een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je make-up er perfect aangebracht uitziet. De beste make-up voor een bruid is dus om een visagist te vinden die bijzonder goed is in het opmaken van andere mensen. Je wilt niet dat een artiest die gespecialiseerd is in perfecte toepassing om je make-up te doen. Als je je make-up door een externe partij moet laten doen, neem dan altijd contact op met die make-up artiest voordat je je afspraak boekt.

overdrijven met de make-up

Als een bruid uren bezig is met haar make-up voordat ze weet hoe ze er uiteindelijk uit wil zien, zal ze waarschijnlijk iets soortgelijks met haar haar willen doen. Hetzelfde geldt voor elk ander deel van de look die je wilt bereiken. Als je voor een sexy Dustbowl-look gaat, kun je Skate The Night Before gebruiken. Als je eruit wilt zien als een held in een appy dress, wil je misschien het huis uitlopen alsof je net een topgeheim hebt onthuld. (Ja, het is waar.)

Als je eenmaal weet wat je wilt, kun je beginnen met het zoeken naar visagisten bij jou in de buurt. Je kunt je zoektocht beginnen door mensen die je kent te vragen: “welke visagist zou ik vertrouwen om me eruit te laten zien als bla bla.” Je zult versteld staan van de reacties. Als je een lijst hebt, geef dan hints aan je visagist. “Als ik naar dit feest ga, wil ik iets rustieks. Kan Jane dat voor me maken? En hoe zorg ik ervoor dat ik er sexy en prachtig uitzie?” Je wilt dat je make-up je uiterlijk aanvult, niet ermee concurreert. Het is zonde van je tijd en geld om wimperextensions te nemen en dan te klagen dat je ogen er afschuwelijk door worden.

Nu kun je natuurlijk niet zomaar elke visagist of schoonheidsconsulent vertrouwen. Je moet er zeker van zijn dat ze de juiste kneepjes van het vak kennen. Je hebt een professional nodig die weet hoe hij de kleuren van je ogen op de juiste manier kan accentueren. Ik weet zeker dat je je afvraagt, “hoe is dit mogelijk?” Als je het gezicht van een meesterartiest bestudeert, zul je zien dat ze allemaal dezelfde make-up hebben. Het is heel specifiek en het is ontworpen om bepaalde kenmerken van elk gezicht te flatteren.

Zelfs als je er als een clown uitziet als je klaar bent, kun je er geweldig uitzien in een pak of met een stropdas. Maar hoe kun je die look kopiëren? Heel voorzichtig.

De beste Celebrity Make-up Artist extracting Secrets

Dus, nu je je grote dag gepland hebt, wil je het graag in stijl doen. Maar zal dat lukken? Zal het je bevallen hoe het eruit ziet? Afhankelijk van je budget en hoe bedreven je visagist is, heb je misschien wat aanwijzingen voor je bruidsmake-up. Maar zal dat genoeg zijn?

Het opmaken van wenkbrauwen, lippen, ogen en wangen is slechts een greep uit de werkzaamheden die u voor uw grote dag wilt laten uitvoeren. Als je meer hulp nodig hebt, kan een ervaren visagist een onberispelijke look ontwerpen en aanbrengen.

Dus als je hebt besloten dat je graag naar foto’s van beroemde vrouwen wilt kijken voor inspiratie, wil je misschien nadenken over hoe hun make-up eruit ziet. Natuurlijk, je kunt kijken naar je favoriete beroemdheid. Maar als je weet hoe zij hun make-up hebben gedaan, kan dat je inspiratie geven over hoe jij eruit zou willen zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.